Keçiören Belediyesi ilçedeki cami ve aile sağlığı merkezlerindeki temizlik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Ekipler yürüttükleri çalışmayla hem yapıların içini hem de bahçelerini temizliyor. Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, “Toplu kullanım alanlarımızdan ibadethane ve sağlık kuruluşlarımızın temizliğine özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın daha hijyenik koşullarda sağlık hizmetine ulaşmaları ve ibadet etmeleri için rutin temizlik çalışmalarımızı aksatmadan sürdürüyoruz” dedi.

Keçiören Belediyesi, ilçe sınırları içerisindeki cami ve sağlık kuruluşlarının temizliği için kolları sıvadı. Bu kapsamda Hz. Hamza Camii ve Abdullah Pazarbaşı Aile Sağlığı Merkezi’nin bahçesini tazyikli suyla yıkayan ekipler, vatandaş için hijyenik bir ortam sağladı.

Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda dört dörtlük bakım

Keçiören Belediyesi, ilçe sakinlerinin uğrak noktası olan park ve rekreasyon alanlarında temizlik seferberliği ilan etti.  Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kalaba Mahallesi’nde bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda şelale ve gölet temizliği, park içi bakım ve yenileme çalışmaları gerçekleştirdi.

Ekipler son olarak, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda gölet kirliliği, bulanıklığı ve oluşan kötü kokuları önlemek amacıyla detaylı çalışma başlattı. Çalışmalar öncesinde yapay göleti boşaltan ekipler, gölet dibinde biriken çamurları tazyikli su ile temizledi. Zemininde oluşan tortu ve taşlardan arındırılan gölet, sağlıklı ve temiz hale getirildi. Şelalenin döküldüğü noktada biriken atıklar toplanırken, gölet çevresinde ve parkın her köşesinde yapılan çöp toplama, yıkama ve çevre düzenleme çalışmalarıyla park temiz ve ferah bir görünüme kavuştu. Aynı zamanda park içerisindeki kamelya, masa ve korkulukların da detaylı temizliğini yapan ekipler, parkı ziyaretçiler için daha temiz ve ferah bir hale getirdi.

Kaynak: Bülten