Ankara

İhtiyacı Olana ÇAYED’le Destek

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) Yarım Elma, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzatmayı sürdürüyor. ÇAYED Yarım Elma, vatandaşlara da kullanmadıkları temiz eşyaları bağış yapmaları çağrısında bulunuyor.

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği kullanılabilen durumdaki eşyalarınızı alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

 İhtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, giysi ve eşya yardımı yapan ÇAYED Yarım Elma, bağış yapan vatandaşlar eliyle üniversite öğrencilerine de önemli ölçüde eşya desteği veriyor.

Hem ihtiyaç sahiplerine hem de bağışçılara seslenen ÇAYED Yarım Elma yetkilileri, vatandaşların 474 00 10 numaralı telefonla kendilerine ulaşmaları halinde, yardım almak isteyenlere yardım götürebileceklerini bağış yapmak isteyenlerin de bağışlarını alabileceklerini belirtiyorlar. 

Çankaya Belediyesinin X hesabından yapılan paylaşımda“Kullanılabilir durumdaki eşyalarınızı atmak yerine, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak ister misiniz?

Çankaya Yardımlaşma ve Ekonomik Dayanışma Derneği (ÇAYED) ile iletişime geçerek bu süreçte destek olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi