Çankaya Belediyesi Çocuk Atölyelerinin düzenlediği Çocuk Şenliği'ne Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de katıldı. Başkan Güner'e her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Çankaya Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası kapsamında düzenlediği etkinliklerin sonuncusunu gerçekleştirdi. Çankaya Belediyesi Çocuk Atölyeleri tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği'nde, büyük küçük her yaştan Çankayalı eğlenceli vakit geçirdi.

Ankara’da yağışlı hava etkili oluyor Ankara’da yağışlı hava etkili oluyor

ÇANKAYALILARDAN GÜNER’E YOĞUN İLGİ

Birlik Mahallesi İsmet İnönü Parkı'nda oluşturulan şenlik alanında toplanan minikler dans ederek oyunlar oynadı. Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de Çocuk Şenliği'ne sürpriz bir ziyarette bulundu. Çocuklar ve aileleri ile fotoğraf çektiren Başkan Güner'e yalnızca çocuklar değil, şenlik için alanını dolduran her yaştan vatandaş da büyük ilgi gösterdi.

ÇOCUKLAR EĞLENCENİN TADINI ÇIKARDI

Şenlikte animasyon gösterisi, bubble show, jonglör ve illüzyon ile büyülü anlar yaşayan çocuklar, etkinlik boyunca tahta bacak, maskot karakterler ve palyaço ile fotoğraf çektirdi. Renkli anlara sahne olan şenlikte minikler yüz boyama standında birbirinden eğlenceli karakterlere dönüştü. İkram alanında bulunan patlamış mısır ve pamuk şekerle keyiflerine keyif katan çocuklar, şişme kaydırak ve tırmanma parkurunda doyasıya oynayarak etkinliğin tadını çıkardılar.

Kaynak: Haber Merkezi