2023-2024 Sezonu AXA Siogrta Efeler Ligi ve AXA Sigorta Kupa Voley şampiyonu Halkbank, Karadağlı başantrenör Igor Kolakovic ile anlaştı.Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan Kolakovic duyurusunda şu ifadelere yer verildi: “Takımımız yeni sezon için Sırbistan Milli Takım Baş Antrenörü Igor Kolakovic ile anlaşmıştır. Baş antrenörümüze hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz.”

SIRBİSTAN MİLLİ TAKIMI’DA KOLAKOVIC’E EMANET 

6 Nisan 1965 Karadağ doğumlu başarılı antrenör, Şu anda Sırbistan Milli Takımı ile VNL’de yarışıp Paris Olimpiyatlarında yer alma mücadelesi veriyor.Kolokovic’in kariyerinde Asya Şampiyonluğu, Avrupa Şampiyonlukları ile dört Dünya İkinciliği de bulunuyor.

“HEDEFİMİZE ULAŞMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”

Kulübün basın birimine açıklamalarda bulunan baş antrenör, “Önümüzdeki sezon Türkiye şampiyonu Halkbank'a ulusal şampiyonada, kupada, süper kupada ve özellikle Şampiyonlar Ligi'nde liderlik etmek büyük bir onur, sorumluluk ve aynı zamanda bir zevktir. Her anlamda hepimiz için, özellikle antrenör olarak benim için büyük bir zorluk olacak. Şimdi Halkbank benim geleceğim ve Sırp milli takımından sonra tüm düşüncelerim bu kulübe, Türk devine odaklanacak. Kulübün taraftarları, oyuncuları, kadrosu ve yönetimi ile birlikte hedeflerimize ulaşmak için elimden geleni yapacağım” dedi.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ