Spor

Halkbank İzzet Ünver ile sözleşme yeniledi

Halkbank Erkek Voleybol Takımı, smaçör İzzet Ünver ile 2024-2025 sezonu için yeniden anlaştı.

Geçtiğimiz sezonun AXA Sigorta Efeler Ligi ve AXA Sigorta Kupa Volley Şampiyonu Halkbank, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe’den transfer ettiği İzzet Ünver ile sözleşme yeniledi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren kulübümüz geçtiğimiz sezon kadromuza kattığımız İzzet Ünver ile yeniden anlaşma sağladı. Oyuncumuza tekrar hoş geldin diyor, yeni sezonda başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

“BU SORUMLULUĞU ALIYORUM” 

Halkbank’a bu yıl da katkı verecek olmanın kendisini onurlandırdığını dile getiren milli smaçör, “Avrupa’nın en prestijli organizasyonlarından biri olan Efeler Ligi’nin en elit takımlarından Halkbank’ta forma giymek gerçekten çok prestijli bir durum. Burada başarı hikayeleriyle dolu ve iki kupanın kazanıldığı, Avrupa’da önemli yol kat edildiği bir sezon geçirdik. Bu yıl da üzerine koyarak gideceğimize inanıyorum. Bu hedeflere ulaşmada takımıma yardımcı olacağım için mutluyum. Bu sorumluluğu alıyorum” diye konuştu.

Profesyonel voleybol kariyerine Fenerbahçe’de başlayan ve sırasıyla Beşiktaş, Çevre Gücü ve Spor Toto takımlarının formalarını giyen milli voleybolcunun boyu 1,94 metre olup smaç yüksekliği 3,40, blok yüksekliği 3,20 metre.