Muhammed Ali Yahşi

Ziraat Türkiye Kupası 1. Turu’nda  Hacettepe 1945, bugün Kırıkkalegücü ile karşı karşıya gelecek. Osmanlı Stadı’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak. Tek maç eleminasyon sisteminin uygulandığı maçta, kazanan takım 2. tura yükselecek. 

3. Lig 2. Grupta bulunan Hacettepe, oynadığı son üç maçta Keltik Belediyesi’ni 2-1 yenerken deplasmanda Efeler 09 Spor’a 4-1, kendi evinde Bulvarspor’a ise 2-0 mağlup olmuştu. 

3. Lig 1. Grupta yer alan Kırıkkalegücü ise 2 maça çıktı. İlk maçında Kepezspor’a deplasmanda 2-0 kaybeden İç Anadolu ekibi kendi evinde Edirnespor’u 2-1 yendi. 

ÜST ÜSTE 2. RANDEVU

Ziraat Türkiye Kupası’ı 2022-2023 Sezonu 1. turunda karşılaşan iki takım bu sezon da yine ilk turda mücadele edecek. 14 Eylül 2022 tarihinde Çubuk Stadı’nda oynanan mücadeleyi Hacettepe 3-0 kazanmış ve adını 2. tura yazdırmıştı. Bu maçın gollerini Osman Emirkan Demir, Tuncay Fındıkcı ve Efe Can Çölbekler kaydetmişti.

MAÇIN HAKEMLER BELLİ OLDU

Hacettepe 1945 – Kırıkkagücü Futbol Kulübü karşılaşmasının orta hakemliğini, Diyarbakır Bölgesinden C Klasman Hakemi Burak Kamalak yapacak. Kamalak’ın yardımcılıklarını ise Bingöl Bölgesinden C Klasman Yardımcı Hakemi Sezgin Altun ve Muş Bölgesinden C Klasman Yardımcı Hakemi Yılmaz Kozak üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Bingöl Bölgesinden Olay Yıldırım olacak.

Editör: Ezgi Bardakçı