Spor

Gökhan Dinçer TVF Başkanlığına adaylığını duyurdu

Bursa Büyükşehir Belediyespor'un eski başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu'nun eski Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Dinçer, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 18 Ekim’de Ankara’da düzenlenecek 6. Olağan Seçimli Genel Kurul’da, voleybol camiasından aldığı geniş destekle yeniden başkanlığa aday olacağını duyurmuştu. Genel Kurul’da tek adaylı bir seçim sürecinin yaşanması beklenirken, Gökhan Dinçer’in adaylığını açıklamasıyla bu tablo değişti.

Dinçer, adaylığı hakkında sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Değerli spor camiası ve kıymetli dostlar, sporun içinden gelen biri olarak, uzun yıllar Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanlığı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerimde, Türk sporuna katkı sağlamak için büyük bir özveriyle çalıştım. Bu süreçte, ülkemizi ulusal ve uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden projelere imza attık. Bursa’ya olimpiyat madalyası kazandırmanın gururunu yaşadık. Şimdi ise spor sevgimizi ve tecrübemizi Türkiye Voleybol Federasyonu’na taşıyarak, Türk voleybolunu daha ileriye taşımak adına adaylığımı açıklıyorum. Türk voleybolunun dünyada hak ettiği yere gelmesi için tüm enerjimizi ve birikimimizi ortaya koyacağımız bu yolda, tüm spor severlerin desteklerini bekliyoruz. Birlikte, daha güçlü bir voleybol camiası ve daha parlak bir gelecek için çalışacağız.”