Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan duyuruya göre hemşire, tıbbi sekreter ve paramatik kadrolarına 36 personel alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar hükümlerine göre Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel alınacaktır.

İlana başvuracak adayların; 27 Temmuz 2021 tarihinden itibaren 15 gün içinde (Saat: 23.59'a kadar) Üniversitemiz https://w3.beun.edu.tr/ adresinden internet ortamında başvurularını yapmaları gerekmektedir.

İlan sonuçları en geç 5 iş günü içinde Üniversitemiz https://w3.beun.edu.tr/ adresinde ilan edilecektir. Her kadro için ilan edilen sayının 10 katı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlardan başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımayanların tespit edilmesi halinde başvuru yapan adaylardan en yüksek puandan başlamak üzere sırası ile yerleştirme yapılacaktır. Bu ilan tebligat mahiyetinde olduğundan, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi