Yenimahalle Belediye Başkanlığı'ndan yapılan duyuruya göre, ilçemiz sınırları içerisinde bulunan 7 adet iş yeri ihale ile kiraya verilecek.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Yenimahalle Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan 7 adet iş yerini 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince 'Açık Teklif Usulü Arttırma' ile kiraya verilecektir.

İhale 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 14.00'dan itibaren Yenimahalle Belediye Başkanlığı hizmet binasında toplanan Encümen huzurunda yapılacaktır. Taşınmazlara ait geniş ve teferruatlı bilgiyi içeren şartnameler her gün çalışma saatleri içerisinde Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden aşağıdaki listede belirtilen bedeli karşılığında temin edilebilir. İhaleye katılabilmek için; İhalesine iştirak edilecek taşınmazın geçici teminat bedelini veya buna ilişkin yasada ön görülen teminat karşılıklarının en geç ihale günü saat 12.00'ye kadar Belediyemiz veznesine yatırılması gerekmektedir. İhaleden doğacak tüm masraflar (ilan bedeli, damga, harç gibi vb giderler) kiracıya ait olacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi