Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre Teftiş Kurulu Başkanlığı sınavla 5 müfettiş yardımcısı alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Merkez Teşkilatı Teftiş Kurulu Başkanlığında görevlendirilmek üzere, yarışma sınavı ile 7. dereceden 5 adet Müfettiş Yardımcısı alınacaktır.

YAZILI SINAV ŞEKLİ VE KONULARI:

HUKUK: Anayasa Hukuku (Genel Esaslar), İdare Hukuk (Genel Esaslar), Ceza Hukuku (Genel Esaslar ve Kamu İdaresinin Güvenilirliğine ve İşleyişine Karşı Suçlar), İş Hukuku, KİT Mevzuatı (233 ve 399 sayılı KHK)

KOMPOZİSYON: (Enerji Sektörü veya Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğünün çalışma alanları hakkında) Konularında yazılı sınav yapılacak olup, hukuk sınavı test usulü ile olacaktır. Kompozisyon sınavı ise, ifade kabiliyeti, içerik bütünlüğü ve yazım kuralları açısından değerlendirilecektir.

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ:

Sınava başvurular 20 Ağustos 2021 günü 23:59'a kadar www.tki.gov.tr internet adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacaktır. 21 Ağustos 2021 günü 00.00'dan sonra sisteme yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU ADRESİ: www.tki.gov.tr

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi