Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Kırşehir Dulkadirli Karaisa Köyü Yardımlaşma Dayanışma Kalkındırma ve Kültür Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Çankaya Belediyesi Bayraktar Çankaya Evinde gerçekleşen toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Kırşehirli Yıldırım Kaya, CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, Dernek Başkanı Şenol Çölgöçen, Bayraktar Mahalle Muhtarı Barış Cömert de katıldı.

Çankaya'da çoğunluğu Bayraktar Mahallesinde oturan dernek üyeleriyle bir araya gelmenin onurunu yaşadığını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, son 5 yılda Çankaya Belediyesi tarihinin en büyük yatırım programını hayata geçirdiklerini söyledi.

Çankaya'da rekorlara ve ilklere imza attıklarını ifade eden Taşdelen, sosyal demokrat belediyeciliğin en etkili örneklerini Çankaya'da uygulamanın gururunu yaşadıklarını da sözlerine ekledi. Toplantının gerçekleştiği Bayraktar Çankaya Evi'nin yanı sıra 14 yeni Çankaya Evi ile sayının 27'ye ulaştığını dile getiren Taşdelen, 'Çankaya Evlerimizde vatandaşlar kurslar sayesinde sosyalleşip kendilerini geliştirebilecek etkinliklere katılıyorlar. Bu kurslardan yılda 40 bin vatandaşımız faydalanıyor. Sosyal Belediyeciliğin gereklerini yerine getiriyoruz. Birçok bölgede kurduğumuz iftar çadırları ile soframızı vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Halk Kart uygulaması ile vatandaşlarımızın dilediği gibi temel ihtiyaçlarını karşılamasını sağlıyoruz. Kimseyi ötekileştirmeden her Çankayalıya eşit hizmet götürmenin derdindeyiz' dedi.

Karaisa Köyü Yardımlaşma Dayanışma Kalkındırma ve Kültür Derneği üyeleri de Bayraktar Çankaya Evinin büyük bir ihtiyacı karşıladığını belirterek Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'e teşekkür edip, yerel seçimde başarılar dilediler.

ESAT ÇANKAYA EVİ KURSİYERLERİYLE SOHBET

Bayraktar Çankaya Evindeki toplantının ardından Esat Çankaya Evine geçen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, kursa gelen vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Resimden nakışa Almancadan koroya kadar birçok kursun yer aldığı Esat Çankaya Evindeki derslikleri tek tek gezen Taşdelen, kursiyerlerle sohbet etti. Hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren kursiyerler, Taşdelen'e böyle bir hizmet sağladığı için teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi