Afyonkarahisar İli Sandıklı Belediye Başkanlığından yapılan duyuruya göre 14 sürekli işçi alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre Sandıklı Belediyesi ve bağlı birimlerde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/d maddesi ve 4857 sayılı İş Kanunu ve ilgili yönetmelik hükümleri kapsamında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden Aşçı, Bilgisayar Bakım ve Onarımcısı (Engelli), Büro İşçisi, Çaycı-Büro, Otel ve Diğer İşyerlerinde, Elektrikçi (Genel) ,Diğer Elektronik Montörleri, Garson (Servis Elemanı), Marangoz Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Teknisyeni, Vücut Geliştirme Fitness Antrenörü kadrolarına sürekli işçi alınacaktır.

Sürekli işçi kadrolarına ilişkin ilan, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden yayımlanacaktır. Şartlara durumu uyan adayların, ilanın Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinde yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde başvurularını esube.iskur.gov.tr internet adresinden 'İş Arayan' linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. / www.iskur.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular, takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılacaktır.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından Sandıklı Belediyesi'ne gönderilen listelerde yer alan adaylar, Noter kurasından önce Sandıklı Belediyesi web sayfasında (www.sandikli.bel.tr) belirtilen tarihlerde Sandıklı Belediyesi'ne başvuru evraklarını ibraz etmek zorundadır. Belirtilen tarihlerde başvuru evraklarını ibraz etmeyen adaylar, eksik belge tespiti yapılan adaylar, başvuru niteliklerini taşımayan, gerçeğe aykırı ve yanıltıcı beyanda bulunan adaylar Noter kurasına alınmayacaktır.

Noter kurası sonucu Sandıklı Belediyesi'ne gönderilen listelerde yer alan adaylar için Sandıklı Belediyesi web sayfasında (www.sandikli.bel.tr) belirtilen tarihlerde Sözlü Mülakat yapılacaktır. Yerleştirme sonucu atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan adaylar ile yanlış, yanıltıcı veya yalan beyanda bulunmuş olup tercihlerine yerleşenlerin atama işlemleri yapılmayacaktır. Sehven yapılsa dahi atama işlemleri iptal edilecektir. Yerleştirildiği kadroların nitelik ve şartlarını taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır. Belirlenen asıl ve yedek aday listeleri Sandıklı Belediyesi web sayfasında (www.sandikli.bel.tr) ilan edilecektir.

ÇALIŞMA YERİ: Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcaları İşletme Müdürlüğü İktisadi İşletmesi

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi