T.C Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü(TCDD) Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre Samsun Gar, Batman Gar, Kayacık Lojistik Merkezi, Palandöken Lojistik Merkezi, Kars Lojistik Merkezine köprü inşaatları yaptırılacak.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Samsun Gar, Batman Gar, Kayacık Lojistik Merkezi, Palandöken Lojistik Merkezi, Kars Lojistik Merkezine 5 adet döner köprü altyapısının yapım işi yaptırılacak. Ayrıntılı bilgiye EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır. İşin süresi yer tesliminden itibaren 300 takvim günüdür.

İhale yerli ve yabancı tüm isteklilere açıktır. İhale dokümanı EKAP üzerinden bedelsiz olarak görülebilir. Ancak, ihaleye teklif verecek olanların, e-imza kullanarak EKAP üzerinden ihale dokümanını indirmeleri zorunludur. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İstekliler tekliflerini, her bir iş kaleminin miktarı ile bu iş kalemleri için teklif edilen birim fiyatların çarpımı sonucu bulunan toplam bedel üzerinden teklif birim fiyat şeklinde verilecektir. İhale sonucunda, üzerine ihale yapılan istekli ile birim fiyat sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.

İhale 2 Temmuz 2021 tarihinde saat 10.30'da TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü Satın Alma ve Stok Kontrol Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonu(3.kat 4052 no.lu oda) adresinde gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi