Kırıkkale Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan duyuruya göre ebe, hemşire, diyetisyen, röntgen teknisyeni laborant, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personelleri kadrolarına toplam 132 personel alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde çalıştırılmak ve giderleri özel bütçeden karşılanmak kaydıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4'üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 6.6.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların ilgili maddeleri uyarınca, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, aşağıda belirtilen Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına sözleşmeli sağlık personeli alınacaktır.

İlanın başvuru süresi, 26 Temmuz 2021 tarihinden itibaren 15 gün olup, başvurular www.pdbilan.kku.edu.tr adresinden elektronik ortamda yapılacaktır. Şahsen ve posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi