Dışişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre 12 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanana ilana göre Dışişleri Bakanlığı Merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin Ek 6. maddesine dayanılarak, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan 'Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik'in 8. maddesi uyarınca, uygulamalı/sözlü sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 12 sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.

Sınav başvuruları, 5 Kasım 2021 Cuma günü başlayacak ve 19 Kasım 2021 Cuma günü saat 23:59:59'da sona erecektir. Adaylar e-Devlet üzerinde Dışişleri Bakanlığı -Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden giriş yaparak, belirtilen takvimde aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanmak suretiyle gerçekleştireceklerdir.

Adaylar başvuru için gerekli belgeleri başvuru sisteminde belirtilen yerlere yükleyeceklerdir. Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden başvuru yapmayan adayların talepleri dikkate alınmayacaktır.

Bu duyuruda belirtilen esaslara uygun olmayan, posta yolu veya şahsen müracaat şeklinde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Müracaatların sona ermesinden sonra adayın başvuru bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacaktır.

Adaylar belirtilen gruplarda yer alan pozisyonlardan en fazla 1 tanesine başvurabilecektir. Başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve duyuruda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından adayın kendisi sorumlu olacaktır.

Sınav uygulamalı ve yazılı/sözlü olarak yapılacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi