Çukurova Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan duyuruya göre profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına 23 öğretim üyesi alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre Çukurova Üniversitesi belirtilen birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile bu Kanuna dayanılarak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nca yayımlanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama İlkeleri uyarınca asgari şartlara haiz, Öğretim Üyeleri (Profesör, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına) alınacaktır.

Başvurular, ilanın Resmî Gazete'de yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Postadan kaynaklanabilecek gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu olmayacaktır. Başvuru süresi içinde yapılmayan ve belirtilen koşulları taşımayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvurular, internet sitemizde örneği bulunan başvuru form dilekçesine uygun olarak, Profesör ve Doçent kadroları için Rektörlük Personel Daire Başkanlığına; Doktor öğretim üyesi kadroları için ilgili birimlere yapılacaktır.

Başvuru süresi 13 Ekim 2021 tarihinden itibaren 15 gün (13-27 Ekim 2021) olup, süresi içinde yapılmayan ve belirtilen koşulları taşımayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Editör: Haber Merkezi