Spor

Gençlerbirliği'nden Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a “hayırlı olsun” ziyareti

Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’ı, Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan Sinan Aydın, Genel Sekreter Taner Ünlü ve Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üye İsmail Geliç de yer aldı. Türk sporu, Ankara sporunun gelişimi ve kulübümüzün bünyesinde yeni açılacak olimpik spor dalları konusunda fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Başkan Sungur, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine getirilen Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyaret bitiminde Gençlerbirliği Başkanı Osman Sungur, Prof. Dr. Veli Ozan Çakır’a arkasında adı ve soyadının yazılı olduğu 06 numaralı Gençlerbirliği’nin yeni sezon formasından takdim etti.