Yüksek İhtisas Üniversitesi rektörlük binasında gerçekleşen imza töreninde Başkan Vekili Metin Özaslan ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Şendil yer aldı. Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu’nu makamında ziyaret eden Başkan Vekilimiz Metin Özaslan ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ateş Şendil, bu anlaşmanın iki kurum arasında güzel birlikteliklere gebe olacağını söylerken, kulübümüz adına sporcu sağlığı, Yüksek İhtisas Üniversitesi adına ise öğrenci gelişiminde önemli bir yere sahip olacağını vurguladı.
Yüksek İhtisas Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü son sınıf öğrencileri düzenli olarak A takımı, kadın futbol takımı ve U-16,17,19 takımları için sağlık ekibine destekte bulunacak. İki kurum ortaklığında sempozyum ve paneller düzenlenerek sporcu sağlığı ve öğrenci gelişimi ele alınacak.

Ayrıca gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için spora teşvik konusunda da mutabakata varıldı. İmzalanan protokol sonrası Başkan Vekili Metin Özaslan ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Şendil, arkasında isminin yer aldığı ‘‘06’’ numaralı Gençlerbirliği Cumhuriyet Formasını ve Tanıl Bora’nın yazdığı ‘‘Ankara Rüzgarı’’ kitabını Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu’na hediye etti. Yüksek İhtisas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kadirhan Sunguroğlu ise Başkan Vekili Metin Özaslan’a ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ateş Şendil’e plaket takdim etti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ