Türk futbolunun iki numaralı ligi olan Trendyol 1. Lig’in 34. hafta maçında Gençlerbirliği ile Tuzlaspor, Tuzla Belediye Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 16.00’da başlayacak mücadele TRT Spor kanalından naklen yayınlanacak. İki takım son olarak sezonun ilk yarısında Başkentte karşı karşıya gelmiş ve Tuzlaspor, müsabakadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

Manchester City, Premier Lig'de üst üste 4 şampiyonluk yaşayan ilk takım oldu Manchester City, Premier Lig'de üst üste 4 şampiyonluk yaşayan ilk takım oldu

GENÇLERBİRLİĞİ PLAY-OFF İÇİN SAHADA

33 haftada 13 mağlubiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 50 puan toplayarak ligin 9. sırasında yer alan Gençlerbirliği deplasmanda Tuzlaspor’u mağlup edip eşit puanda ancak averaj farkı ile 8. basamakta bulunan Bandırmaspor’un Göztepe maçından puan kaybetmesini bekleyecek. Başkent ekibi, geçtiğimiz hafta kendi evinde Giresunspor’u 1-0’lık skorla geçmişti. Kırmızı-karalarda sakatlığı süren Aias Aosman bu maçta forma giyemeyecek. Tiago Rodrigues ve Sambou Yatabare’nin durumu ise maç saatinde belli olacak.

TUZLASPOR 6 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Ligde çıktığı son dört müsabakada 2 galibiyet 4 beraberlik alan Tuzlaspor, 37 puanla ligin 14. sırasında bulunuyor. Play-off umudu bulunmayan İstanbul ekibi, geçtiğimiz hafta deplasmanda Sakaryaspor’u 2-0’lık skorla mağlup etmişti.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ