Spor

Gençlerbirliği Spor Lisesi özel yetenek sınavları başladı

2024-2025 eğitim-öğretim yılı ile birlikte ikinci senesine başlayacak olan Gençlerbirliği Spor Lisesi'nde ön kayıtların ardından özel yetenek sınavları başladı.

Gençlerbirliği Spor Lisesi için 517 öğrencinin başvuruda bulunduğu spor lisesi seçmelerinde, aday öğrenciler orta öğretim başarı puanı ve özel yetenek sınavı ile spor lisesine kayıt hakkı kazanacak. Özel yetenek sınav sonuçları ise 11 Temmuz 2024 Pazartesi günü açıklanacak.

Başvurulardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlerbirliği Stadyum ve Eğitimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Memiş; ‘‘Spor lisemizin ikinci senesinde şehir içi ve şehir dışından gelen taleplerden dolayı oldukça memnunuz. 517 öğrencimiz başvuruda bulundu, bunların arasında 25 öğrencimizi seçerek devam edeceğiz. Aday öğrencilerimize özel yetenek sınavında konforlu bir alan sunarak yeteneklerini daha iyi gösterme şansı sunduk. Spor lisemizin öğretmenleri ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan gelen hocalarımız ile birlikte 9 gün boyunca seçmelerde öğrencilerimizi dikkatle izleyeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.