Bulgaristan ve İrlanda’nın ev sahipliğinde düzenlenen U20 Avrupa Şampiyonası’nda kendi grubunu namağlup lider tamamlayarak yarı finale yükselen Filenin Genç Sultanları, yarın saat 16.00’da diğer grubun ikincisi Polonya ile finale yükselmek için mücadele verecek. 

Zorlu müsabaka, Bulgaristan Voleybol Federasyonu’nun YouTube kanalından naklen yayınlanacak. 

“AMACIMIZ KUPAYI KALDIRMAK”

Polonya maçı öncesi Türkiye Voleybol Federasyonu web sitesine (TVF) açıklamalarda bulunan U20 Milli Takımı Baş Antrenörü Gökhan Durmaz, ”Grup aşamasını 7’de 7 ile tamamladık. Çok uzun bir grup etabı oldu. Her maça ayrı motivasyonla çıkmamız grup aşamasını kayıpsız geçmemizi sağladı. Polonya, İtalya ve Belçika ile beraber son dörtteyiz. Amacımız önce yarı finali geçerek final oynamak ve daha sonrasında kupayı kaldırmak. Tüm Türk voleybol severlerin desteğini bekliyoruz” dedi.

“ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ”

TVF web sistesine görüşlerini bildiren takım kaptanı Beren Yeşilırmak, “Çok mutluyuz. Yarı final içinde heyecanlıyız. Rakibimizle bu sezon ilk kez karşı karşıya geleceğiz ama rakibimizi geçerek finale yükselmek ve şampiyon olmayı çok istiyoruz” ifadelerini kullandı. 

Muhabir: Muhammed Ali Yahşi