Siyaset

Gelin Takımı seyirciyle buluşuyor

Bekarlığa veda partisi yapmak için toplanan bir grup arkadaşın hikayesini konu alan Gelin Takımı yarın vizyona giriyor.

4 yabancı 3 yerli olmak üzere 7 film seyirciyle buluşuyor. Sinemaseverlerin merakla beklediği film Gelin Takımı da yarın seyirci karşısına cıkacak.

Gelin Takımı

Dört arkadaş, Ayça, Selin, Berrin ve Deniz, Berrin'in düğünü için bir araya gelir. Bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar veren Ayça, ilk olarak düğünün yapılacağı oteli ayarlar. İki yakışıklı, Akın ve Poyraz, ekibe katıldığında, bu eğlenceli kadınlar, unutulmaz bir tatilin peşine düşerler. Ancak yol boyunca beklenmedik ihanetler, yüzleşmeler ve yanlış anlamalarla karşılaşarak büyük bir karmaşanın içinden geçerler. Düğün günü yaklaşırken, bu süreçteki sürprizlerle nasıl baş edecekler?

Kayıp Kamyon

Kayıp Kamyon, kayıp bir kamyonu bulmak için yola koyulan bir dede torunun hikayesini konu ediyor. Vasıf’ın hayatı aldığı bir haberle alt üst olur. Vergi borcu olan kayıp bir kamyon yüzünden binbir emekle yaptığı birikimini kaybedeceğini öğrenen Vasıf, en yakın arkadaşı Fehmi ve torunu Zeynep ile birlikte kamyonu aramak üzere yola koyulur. Ancak bu yolculuk sadece kamyonu aramakla kalmaz, dede torunun üzerini örtmeye çalıştıkları şeylerin gün yüzüne çıkıp, yüzleşmelerine neden olur. Vasıf ve Fehmi’nin de dostluklarının sınandığı yolculuk sırasında Zeynep, hayalleri ve sevdikleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Gülümse- 2

Gülümse 2, dünya turuna çıkmak üzereyken açıklanamayan olaylar yaşayan  pop fenomeni Skye Riley’in hikayesini konu ediyor. Küresel pop fenomeni Skye Riley, yeni bir dünya turuna çıkmak üzeredir. Ancak bu sırada açıklanamayan korkunç olaylar yaşamaya başlar. Yaşadığı olaylar ve şöhretin beraberinde getirdiği baskıdan bunalan Skye, kontrolden çıkmadan önce hayatının kontrolünü yeniden kazanmak için karanlık geçmişiyle yüzleşir.

Son Ana Kadar

Gelecek vaadeden bir şef ve yakın zamanda boşanmış bir kadın, şans eseri bir karşılaşma onları on yıl süren, derinden etkileyen bir aşkta bir araya getirdiğinde hayatları sonsuza kadar değişir.

Monte Cristo Kontu

Masum denizci Edmond Dantès, hayatının en parlak döneminde arkadaşlarının kıskançlığı ve komploları yüzünden haksız yere zindana atılır. Yıllarca acımasız bir esaret altında yaşayan Dantès, hayatta kalma iradesini bilge bir mahkumdan öğrendiği bilgiler ve devasa bir hazineyle özgürlüğe kavuşma hayaliyle güçlendirir. Hapisten kaçtığında artık o eski masum genç değildir. Monte Cristo Kontu adıyla geri dönen Dantès, artık tek bir amacı olan bir gölgeye dönüşmüştür: ona ihanet edenlerden hesap sormak.

Hiçbir Şey Yerinde Değil

1978 yılında, sol devrimin şiddetle değil siyasetle gerçekleşeceğine inanan beş solcu genç bir evde toplanarak çıkardıkları dergiyi tartışmaya başlar. O gece yaşanacak olanlar, 1980 darbesi öncesinde Türkiye’de var olan siyasi kaosu gözler önüne serer.

Trump'ın Hikayesi

Trump'ın Hikayesi, Donald Trump'ın 1970'li ve 80'li yıllarda New York'ta ünlü avukat Roy Cohn'un yardımıyla emlak işine nasıl başladığının hikayesini anlatıyor. New York'lu genç varis Donald Trump, güce takıntılıdır. Ancak ona ulaşabilmek için az çok sembolik olarak cesetlerin üzerinden geçmesi gerekir. Bu aynı zamanda bir avukat ve katı homofobik Cumhuriyetçi Joseph McCarthy'nin eski danışmanı olan Roy Cohn ile iş birliği yapmasının da nedenidir. O, Trump'ı ırkçı kiralama politikası nedeniyle mahkemede savunmakla kalmaz, aynı zamanda Trump'ın şirketlerle, sendikalarla ve hatta mafyayla arka planda yaptığı anlaşmalar sayesinde girişimcilik içgüdüsünden yoksun olmasına rağmen rekabetçi New York emlak piyasasında giderek artan bir nüfuz kazanmasını sağlar.