FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi 4. haftasında Galatasaray Ekmas, G grubundaki bu akşam İsrail temsilcisi Hapoel Jerusalem ile mücadele edecek. Bosna Hersek’teki Laktasi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 21.30’da başlayacak. Seyirciye kapalı olarak gerçekleşecek karşılaşma Tivibu Spor 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Mücadelede Antonio Conde(İspanya) başhakemlik, Manuel Mazzoni(İtalya) ve Gatis Salins(Letonya) yardımcı hakemlik görevini üstlenecek.

GALATASARAY’DA HEDEF 2’DE 2

Grubunda son olarak SL Benfica’yı kendi evinde 98-78’lik skorla geçen Galatasaray, bu maçı da kazanarak peş peşe ikinci galibiyetini almak istiyor. Galatasaray’da 14.5 sayı ortalama ile oynayan Corey Walden, bu arenadaki en skorer isim olarak öne çıkarken onu 12.7 sayı ortalamasıyla Akwasi Yeboah takip ediyor. Rakibiyle Belgrad’da oynadığı ilk maçı uzatma periyodunda 99-96 kaybeden Galatasaray’da 27 sayı ve 4 ribauntla oynayan Akwasi Yeboah en skorer isim olarak kayda geçmişti.

Lig’de iki galibiyet bir mağlubiyeti bulunan Hapoel Jerusalem ise son olarak grupta PAOK’a deplasmanda 79-77 mağlup oldu. 19 sayı, 5 ribaunt ve 5 asist ortlamasıyla oynayan Levi Randolph, en skorer oyuncuları olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Başkent