Electronic Arts, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için çıkışını yapan EA SPORTS FC 24'ün dünya çapındaki lansmanını kutluyor! EA SPORTS FC 24 platformlar arası online oyun imkanı** sayesinde, oyunu hangi platformda oynadığınız fark etmeden diğer FC 24 oyuncularıyla sahaya çıkabilmenize olanak tanıyor.

EA SPORTS FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nick Wlodyka, "Bugün, futbolun yeni adresinin hayranlarını EA SPORTS FC ile kulübe katılmaya davet ettiğimiz bir dönüm noktasıdır." dedi. 

EA SPORTS FC 24'ün lansmanı, bu hafta başında gerçekleşen EA SPORTS FC Mobile'ın lansmanıyla aynı zamana denk geliyor ve her iki oyun da, video oyunlarıyla desteklenen yeni ve özgün futbol deneyimleri yaratıp büyütecek EA SPORTS FC platformunun temelini atıyor. EA SPORTS FC'nin nihai hedefi, konsol, mobil, çevrimiçi ve e-spor ürünleri aracılığıyla 1 milyar küresel hayrana ulaşmak; interaktif futbolu tanımlamada 30 yıllık bir geçmişe sahip olmak ve kapsayıcılık, yenilikçilik ve özgünlük üzerine kurulu, taraftarların öncelikli olduğu bir geleceğe liderlik etmek.

1 Kasım 2023'e kadar EA SPORTS FC 24 oynayan oyuncular, FC Kurucusu*** olacak ve özel açılış ekranları, oyun içi görsel eklentiler ve Founder Evolution deneyimi de dahil olmak üzere Ultimate Team'deki özel hedefler ve görevler gibi avantajlardan yararlanabilecekler. Bu tek seferlik, başlangıç heyecanının bir parçası olarak FC Kurucusu statüsüne ulaşma şansıyla, EA SPORTS FC'nin sunduğu büyük olanakların kilidini açmaya hazırlanın!

Kaynak: Başkent