Altındağ Belediyesi, Ankara Kültür Yolu Festivali kapsamında düzenlenen birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Festival, her yaştan Ankaralı sanatseveri, konserler, sergiler, söyleşiler ve etkinliklerle buluşturuyor. Altındağ, konserden tiyatroya, sergiden söyleşiye kadar yüzlerce kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

FESTİVALİN KALBİ ALTINDAĞ'DA ATIYOR

Festival kapsamında, Hamamarkası Fener Sokak'ta bulunan Altındağ Belediyesi Güneş Sanat Galerisi'nde "Anadolu'nun İzleri" isimli sergi ziyarete açıldı. Sergi, 21-27 Eylül tarihleri arasında ziyarete açık olacak. 

KABAKÇI KONAĞI'NDA "SANAT BULUŞMALARI"

Kabakçı Konağı Kültür ve Sanat Evi de festival boyunca "Gelenekten Geleceğe" konulu sanat buluşmalarına ev sahipliği yapıyor. Cam şekillendirme, çini, keçe, çömlek, tezhip, minyatür, mozaik, kaligrafi ve çağdaş sanat etkinlikleri 9 gün boyunca Ankaralı sanatseverlerle Kabakçı Konağı'nda buluşacak. 

BAŞKENT MİLLET BAHÇESİ'NDE ÖZEL ETKİNLİKLER

Festival kapsamında, Başkent Millet Bahçesi'nde her yaştan vatandaş için de özel etkinlikler düzenleniyor. Bir yandan yetişkinler için birbirinden keyifli etkinlikler, "Yaşayan Miras Ustaları" konulu söyleşiler düzenlenirken, bir yandan da çocuklar için renkli organizasyonlar gerçekleştiriliyor. Çocuk Etkinlik Alanı'nda düzenlenen etkinliklerde neşeli anlar yaşayan Ankaralı çocuklar eğlenceye doyuyor.

"TÜM ALTINDAĞLILARI BEKLİYORUZ"

Altındağ'ın yılın her ayında kültür ve sanatın başkenti olduğuna dikkati çeken Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki "Kültür Yolu Festivali kapsamında, Altındağ daha da renkleniyor. Birbirinden güzel etkinliklere ev sahipliği yapıyoruz. Tüm sanatseverleri, her yaştan Altındağlı vatandaşımızı bu etkinliklere katılmaya bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bülten