Spor

Fenerbahçe Ormanspor’u 6 sayı ile geçti

Orman Cup turnuvasının ilk maçında Fenerbahçe, OGM Ormanspor’u 75-69’luk skorla mağlup etti.

Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Orman Cup turnuvasının ilk maçında, OGM Ormanspor ile Fenerbahçe M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi.

İlk çeyreğe çok iyi başlayan Ormanspor 7-0’lık seri yakaladı ve maçın ilk molası Fenerbahçe’den geldi. Molanın ardından sert savunmasını başarılı hücumlarla taçlandıran Ormanspor farkı giderek açtı ve ilk çeyreği 29-14 önde tamamladı

Karşılıklı sayılarla başlayan ikinci çeyrekte Ormanspor, skoru 35-18'e getirince Fenerbahçe mola hakkına başvurdu. Fenerbahçe'nin dış atışlardan bulduğu sayılar ile fark 12'ye inince(38-24) Ormanspor çeyrekteki ilk mola hakkını kullandı. Molanın ardından Fenerbahçe iyi savunma ile farkı 10'a kadar indirdi. Ve ilk yarı 43-33’lük Ormanspor üstünlüğü ile sonuçlandı.

Üçüncü çeyrekte Fenerbahçe 10 sayılık farkı eritse de çeyrek sonunda daha etkili oynayan Ormanspor farkı yeniden açtı üçüncü çeyrek 63-56 Ormanspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Son çeyrek Fenerbahçe muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Savunması ile Ormanspor’a sadece 6 sayı veren sarı-lacivertliler hücumlardan bulduğu sayılarla önce farkı kapattı. ardından öne geçerek maçı 75-69’luk skorla kazandı.

Maçın en skoreri, 10 sayı ile Ormanspor’dan Zeynep Şevval Gül olurken Fenerbahçe’den Tilbe Şenyürek takımına 8 sayılık katkı sağladı.