Muhammed Ali YAHŞİ

Süper Lig ikinci haftasının son maçında Fenerbahçe Beko, bugün Pınar Karşıyaka'ya ile karşılaşacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanacak mücadele 20.30'da başlayacak. Zorlu mücadelenin baş hakemliğini Can Mavisu yardımcılıklarını ise Hüseyin Çeli ve Erhan Gürsel üstlenecek. Basketbolseverler müsabakayı beIN Sports 5 ekranından naklen takip edebilecek.

FENER SERİ PEŞİNDE

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin ilk haftasında kendi evinde Çağdaş Bodrumspor’u 95-58’lik farklı skorla geçen ve Euroleague’in ilk haftasında Milano’yu uzatmalarda yenen Fenerbahçe, bu sezon çıkacağı üçüncü resmi maçını da kazanarak 3’te 3 yapmak istiyor. 

Fenerbahçe Beko’da tedavi süreci devam eden Metecan Birsen, omuz sakatlığı yaşayan Yiğit Hamza Mestoğlu ve TBF Disiplin Kurulu tarafından beş maç ceza verilen Scottie Wilbekin ise bu maçta forma giyemeyecek.

KARŞIYAKA MORAL ARIYOR

Lig’in ilk haftasında oynana İzmir deplasmanında Aliağa Petkim Spor’a 81-69 kaybeden Pınar Karşıyaka, rakibi Fenerbahçe’yi kendi evinde yenip 17 Ekim’de Belçika temsilcisi Oostende’ye karşı oynayacağı FIBA Şampiyonlar Ligi karşılaşması öncesi moral depolamayı amaçlıyor.  

BİLETLER TÜKENDİ

Fenerbahçe Beko maçının biletleri 350 TL'den satışa sunulunca yeşil-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yoğun tepki göstermişti. Buna rağmen Karşıyaka sosyal medya platformlarından yaptığı açıklamada maçın biletlerinin tükendiğini ifade ederek taraftarlarına teşekkür ettiğini söyledi.

Editör: Ezgi Bardakçı