Ankara

Edebiyat tutkunları Mamak'ta bir araya geliyor

Mamak Belediyesi, Nata Vega Avm ve Ada Kitabevi iş birliğiyle düzenlenen “Mamak Edebiyat Günleri”, 26 Ekim - 25 Kasım tarihleri arasında Nata Vega Avm’de gerçekleşecek. Etkinlik, edebiyat tutkunlarını bir araya getirerek önemli yazarların katılımıyla renklenecek.

Edebiyat dünyasının önde gelen isimleri Ayşe Kulin ve Ahmet Ümit’in onur konuğu olarak katılacağı etkinlik, kitapseverler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Bir aylık etkinlik süresince, edebiyatın çeşitli alanlarından önemli yazarlar, söyleşiler düzenleyecek ve katılımcılarla buluşacak. Programda, imza günleri ile birlikte, farklı konularda paneller ve atölye çalışmaları da yer alacak. Ayşe Kulin ve Ahmet Ümit gibi edebiyat dünyasının saygın isimlerinin katılacağı etkinlikle sanatseverler bir araya gelecek.

Yazarlarla buluşma ve edebiyata ilk adım fırsatı

Mamak Edebiyat Günleri, yalnızca edebiyat tutkunlarını değil, aynı zamanda yeni okuyucular ve yazar adayları için de büyük bir fırsat sunuyor. Mamak Edebiyat Günleri, edebiyat meraklıları, yazar adayları ve okuma alışkanlığı edinmek isteyen herkes için çok yönlü bir kültür etkinliği olarak öne çıkıyor. Bu etkinlik, yazar ve şairlerle tanışma, onlarla birebir sohbet etme ve edebiyat dünyasına daha yakından bakma imkânı sağlıyor.