Türkiye ve Özbekistan arasında "Sosyal Hizmetler Alanında İş Birliğine İlişkin Mutabakat Zaptı" imzalandı Türkiye ve Özbekistan arasında "Sosyal Hizmetler Alanında İş Birliğine İlişkin Mutabakat Zaptı" imzalandı

Parti genel merkezinde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan yeni genel başkan Dervişoğlu, ‘Bu yolculuğun her adımında sayın genel başkanımızın fedakarlıkları var.’ diyerek sözlerine başladı. Musavat Dervişoğlu bir bayrak devraldığını belirterek ‘Türk milletinin huzurunda kendisine ülkemize kattıkları ve partimizi kurması nedeniyle şükranlarımı sunuyorum. Ben burada aslında bir bayrak hedef alıyorum, o bayrağı da daha ileri taşımanın sözünü veriyorum” ifadelerini kullandı.

“BİR KOLTUK DEĞİL BİRİKİM DEVREDİYORUM”

İYİ Parti eski lideri Meral Akşener ise partiyi kurarken biz değil ben olduk diyerek kurultayda bir ilki başardıklarını aktardı: “Çok ilginç bir kurultay oldu. Herkesin herkese hakaret ettiği kongreleri biliyor Türkiye ama biz bir ilki başardık. Bundan sonraki fasılda iktidarın yolu açılacak. Evet ben bir sandalye değil, hepimizin ortak birikimini de devrediyorum. Bu değişim umuyorum gençlerimize de örnek olacak. Ben çok mutluyum.” Akşener parti genel merkezinde partililerle vedalaştı.

Devir teslim töreninin ardından Müsavat Dervişoğlu ve yeni parti yönetimi 15:00’te Anıtkabir’i ziyaret edecek.

Muhabir: Nursel Dilek MANAVBAŞI