Spor

Darüşşafaka Cholet’i ağırlayacak

Darüşşafaka Lassa Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubunda yarın Fransa temsilcisi Cholet Basket ile karşılaşacak.

Muhammed Ali YAHŞİ

Basketbol Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. hafta maçında Darüşşafaka Lassa , 7 Kasım Salı günü Fransız Cholet Basket'i ağırlayacak. Volkswagen Arena'da oynanacak karşılaşma maç saat 20.00'de başlayacak. Mücadelede Tivibuspor'dan canlı takip edilebilecek.

DAÇKA’DA HEDEF 3’TE 3

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon deplasmanda VEF Riga’yı 75-84, kendi evinde ise Tenerife’yi 88-84 yenerek 2’de 2 yapan Darüşşafaka, kendi seyircisi önünde Cholet’i de geçerek 3’te 3 yapmak istiyor. 

SEKİZKÖK’TEN TARAFTARA ÇAĞRI

Darüşşafaka Lassa Başantrenörü Yakup Sekizkök, kritik maç öncesi yaptığı açıklamada taraftar desteğinin altını çizdi. Taraftarların yanı sıra tüm basketbol severleri tribüne davet eden baş antrenör, ”Üç maçlık bir galibiyet serisinin devamını getirmek için yarın sahamızda Cholet Basket karşısına çıkıyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde Kazanılan ilk iki maçın, grup liderliği yolunda anlam kazanması ve önümüzdeki deplasman maçları öncesinde bizi bir adım öne geçirmesi için mutlak galibiyet parolası ile maç hazırlığımıza devam ediyoruz. Bu kritik virajda taraftarımızın desteği de büyük önem arz ediyor. Yarın taraftarlarımızı tribünde bizimle birlikte bu heyecanı ve coşkuyu paylaşmaya davet ediyorum” dedi.

CHOLET SERİ PEŞİNDE

Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı ilk maçta deplasmanda Tenerife’ye 95-75 kaybeden Cholet, ikinci maçında kendi evinde VEF Riga’yı 74-73 ile geçmişti. Fransız temsilcisi Darüşşafaka deplasmanından zaferle ayrılarak lideki üst üste ikinci galibiyetini almak istiyor.