Kültür-Sanat

Bu hafta vizyonda neler var?

Komediden bilim kurguya, dramdan animasyona, gerilimden korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı bu hafta, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralıyor.

Bu hafta 5 yabancı 2 yerli olmak üzere 7 film izleyiciyle buluşuyor.

Bizimle Başladı Bizimle Bitti

Bizimle Başladı Bizimle Bitti, hayatını yoluna koyduğu sırada ilk aşkının ortaya çıkmasıyla kendisini zor bir durumun içerisinde bulan bir kadının hikayesini konu ediyor.

Alien: Romulus

Alien: Romulus, kendilerini evrendeki en korkunç yaşam formuyla karşı karşıya bulan bir grup gencin yaşadıklarını konu ediyor.

Son Bir Tatil

Son Bir Tatil, kızlarına boşanacaklarını söylemenin yolu arayan bir çiftin hikayesini konu ediyor.

Dünyanın Sonuna Doğru

Vivienne Le Coudy, Danimarkalı göçmen Holger Olsen ile ilişki yaşayan son derece bağımsız bir kadındır. Olsen'le San Francisco'da tanıştıktan sonra onunla birlikte Nevada'nın sakin Elk Flats kasabası yakınlarındaki evine seyahat etmeyi kabul eder ve orada birlikte bir hayata başlarlar. ABD İç Savaşı'nın patlak vermesi, Olsen'in Birlik adına savaşma yönünde önemli bir karar vermesiyle onları ayırır.

Amir

Teoman, Onur ve Berke İstanbul’da eğitim görürken, Seda, Cansel ve Roza ise şehir dışında okumaktadır. Sevgili olan Roza ve Berke’nin planı ile hep birlikte keyifli bir gece geçirmek için bir araya gelirler. Gece ilerledikçe eğlencenin dozunu kaçıran gençler, bir zaman aralığına bağlı olan bir davet gerçekleştirir.

Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma

Yarışçılar: Büyük Hesaplaşma, Süper Kemer'i elde etmek için mücadele eden oyuncuların hikayesini konu ediyor.

Seventeen tour 'Follow' Again to Cinemas

Seventeen tour 'Follow' Again to Cinemas, SEVENTEEN'in ilk Seoul Dünya Kupası Stadyumu konseri ve encore turunu gözler önüne seriyor. Yapım, SEVENTEEN'in tam kadrosuyla sergilediği unutulmaz performansları ve “MAESTRO" nun ilk gösterimini içeriyor.