Bilim Pursaklar Atölyeleri ve Deneyap Atölyelerinin ilçedeki çocukların bilime ve teknolojiye yönelimine büyük kolaylık sağlayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu’ndaki TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılış törenine katıldı.

BELMEK ‘Kadınların Renkli Dünyası Sergisi’ başkentlilerle buluştu BELMEK ‘Kadınların Renkli Dünyası Sergisi’ başkentlilerle buluştu

‘‘Duymadığımız ve görmediğimiz orjinal projelerle karşılaştık’’

Geleceğin teminatı olan çocukların birbirinden değerli projeler ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışını gerçekleştirdik. Fuar alanında etkileyici konular ve güzel çalışmalar gördük. Öğrencilerimiz tarafından dâhice düşünülmüş fikirler hakkında bilgiler aldık. Duymadığımız ve görmediğimiz orjinal projelerle karşılaştık. Çocuklarımızın düşündükleri ve hayal ettikleri her şeyi yapabileceklerine olan inancımız daha da sağlamlaştı. Proje yapılmasına rehberlik yapan tüm öğretmenlerimizi ve proje yapan öğrencilerimizi tebrik ediyorum’’ dedi.

Öğrencilerle ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, başarılı çalışmalarından dolayı fuar alanında ki çocukları tek tek kutladı.

Kaynak: Haber Merkezi