Muhammed Ali YAHŞİ

Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol takımı BKT Avrupa Kupası A Grubu'ndaki 4. maçında deplasmanda Litvanya temsilcisi Wolves ile mücadele edecek. Saat 19.00’da Avia Solutions Group Arena'da oynanacak maç TRT Spor Yıldız kanalından canlı takip edilebilecek. Karşılaşmada başhakemlik görevini Joseph Bissang (Fransa), yardımcı hakemlik görevlerini ise Ioannis Foufis(Fransa) ve Amit Balak (İsrail) üstlenecek.

BEŞİKTAŞ’TA HEDEF 4’TE 4

BKT Avrupa Kupası 2023-2024 sezonuna çok iyi başlayan Beşiktaş çıktığı son üç maçı da kazanarak A Grubunda 2. sırada yer alıyor. Deplasmanda Wolves’i de devirerek 4’te 4 yapmayı hedefleyen kara-kartal Paris’in Lions’a kaybetmesi durumunda grubunda liderlik koltuğuna oturacak.

WOLVES İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

Avrupa Kupası’nda çıktığı son üç maçı da kaybeden Wolves, A Grubunda son sırada yer alıyor. Taraftarı önünde ilk galibiyetini almak isteyen Litvanya temsilcisi kendi liginde daha başarılı bir grafik sergiliyor. Son olarak deplasmanda Jonava’yı yenen Wolves, Litvanya Erkekler Ligi’nde 5 galibiyet bir mağlubiyet ile 3. sırada bulunuyor.

Editör: Ezgi Bardakçı