Muhammed Ali YAHŞİ

Beşiktaş Süper Lig’in 10. hafta kapanış maçında Gaziantep FK ile karşılaşacak. Tüpraş Stadı’nda Saat 20.00'de başlayacak mücadele beIN Sports 1 ekranından naklen yayınlanacak. Mete Kalkavan’ın düdük çalacağı müsabakada Samet Çiçek ve Candaş Elbil yardımcı hakem, Yiğit Arslan ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

BEŞİKTAŞ MORAL ARIYOR

Süper Lig’de 5 galibiyet 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 6. sırada yer alan Beşiktaş ligde çıktığı son maçında deplasmanda Galatasaray’a 2-1, UEFA Konferans Ligi’nde ise Norveç temsilcisi Bodo/Glimt takımına 3-1 kaybetmişti. Peş peşe alınan mağlubiyetlerin ardından Beşiktaş, Antep’i kendi evinde yenerek yeniden moral bulmak istiyor.

Beşiktaş’ta Antep maçı öncesi sakat futbolcuların çokluğu da dikkat çekiyor. Kaleci Mert Günok, Derbide gördüğü kırmızı kart cezası nedeniyle Kaleci Mert Günok müsabakada forma giymezken Daniel Amartey, Eric Bailly, Omar Colley, Arthur Masuaku, Umut Meraş ve Tayfur Bingöl'ün ise sakatlıkları halen devam ediyor. Sakatlıktan yeni çıka Salih Uçan’ın  ise Gaziantep FK karşısında forma giymesi bekleniyor.

ANTEP’TE HEDEF 2’DE 2 

Süper Lig’de çıktığı ilk beş maçını da kaybederek kötü bir başlangıç yapan Antep kalan 4 haftada 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ligdeki son maçında kendi evinde Antalyaspor’u 1-0 yenen Marius Sumudica’nın öğrencileri ilk defa üst üste galibiyet almak için Beşiktaş’ın karşısına çıkacak. Antep’te omzundan sakatlık yaşayan İlker Karakaş bu maçta forma giyemeyecek.

MUHTEMEL 11’LER

Bugün oynanacak Beşiktaş, Gaziantep FK maçının muhtemel 11’leri şöyle:

Beşiktaş: Ersin, Salih, Necip, Onur, Zaynutdinov, Amir, Chamberlain, Gedson, Ghezzal, Rashica, Abou (Cenk)

Gaziantep FK: Nita, Djilobodj, Arda, Nkoulou, Morais, Furkan, Jevtovic, Markovic, Maxim, Mustafa, Gradel

Editör: Ezgi Bardakçı