TUSAŞ'ın Ankara'nın Kahramankazan ilçesindeki tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ölü ve yaralıların olduğunu açıkladı. Düzenlenen terör saldırısı nedeniyle Ankara ilçe belediye başkanları geçmiş olsun mesajı yayımladı.

 Çankaya Belediye Başkanı Hüseyincan Güner

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Kahramankazan tesislerine yapılan terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Bu hain saldırıyı lanetliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun.

Beypazarı Belediye Başkanı Dr Özer Kasap

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ Tesisleri'ne yönelik kahpe saldırıda şehit ve yaralılarımız olduğunu derin bir üzüntüyle öğrendim.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Milletimizin başı sağolsun!

 Çubuk Belediye Başkanı Av. Baki DEMİRBAŞ

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısı gerçekleştiği ve saldırı sonrası şehit ve yaralılarımızın olduğu haberini üzüntü ile öğrendim.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın

#Milletimizinbaşısağolsun 

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Ankara yerleşkesine yönelik terör saldırısında şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. 🇹🇷

Birlik ve beraberliğimize kasteden harici ve dahili her kim olursa olsun gerekenin yapılacağına inancımız tamdır. 

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş (TUSAŞ) Bölgesinde gerçekleşen bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, daha fazla can kaybı olmamasını temenni ediyorum.

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç

Ankara Kahramankazan’da Türk Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. (TUSAŞ) tesisinde meydana gelen çatışma ve terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Başımız sağ olsun.

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan

Ankara TUSAŞ tesisinde gerçekleşen çatışma ve terör saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Bir kez daha terörün karanlık yüzüyle karşı karşıyayız. Masum insanların hayatını hiçe sayan, toplumu korku ve dehşet içinde bırakmayı amaçlayan bu hain saldırıyı en güçlü şekilde kınıyor ve lanetliyoruz.

Toplumumuzun huzurunu, birliğini ve beraberliğini hedef alan bu alçakça eylemler, asla amacına ulaşamayacaktır.

Birlik ve beraberlik içinde, hiçbir terör örgütünün bizi bölmesine izin vermeyeceğiz.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Milletimizin başı sağ olsun.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik terör saldırısını lanetliyor; saldırıda şehit düşenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.

 Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Mustafa Koçak

Ankara Kahramankazan'da bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) tesislerine yapılan hain terör saldırısını lanetliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar, şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Milletimizin başı sağ olsun

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağolsun.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ. (TUSAŞ) Ankara Kahramankazan tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırısını lanetliyorum.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Fotoğraf: AA

Muhabir: Hatice Gürel