Spor

Basketbol Süper Ligi’nde derbi heyecanı yaşanacak

Fenerbahçe Beko, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Süper Ligi’nin play-off yarı final birinci ayağında Beşiktaş Emlakjet’i konuk edecek. Saat 20.30’da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele, beIN Sports 5 kanalından naklen yayınlanacak. Zorlu derbiyi Can Mavisu, Ali Şakacı ve Murat Ciner hakem üçlüsü yönetecek.

İki ezeli rakip son olarak ligin 25. haftasında Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda karşılaşmış ve müsabakayı Fenerbahçe Beko, 87-66’lık skorla kazanmıştı.

FENERBAHÇE BEKO EVİNDE GÜLMEK İSTİYOR

EuroLeague Final Four yarı finalinde Panathinaikos’a, EuroLeague 3’lük maçında ise Olympiakos’a kaybeden Fenerbahçe Beko, süper lig play-off yarı final ilk maçında Beşiktaş Emlakjet’i geçerek seride öne geçmeyi ve yeniden moral bulmayı hedefliyor.

Normal sezonu 55 puanla 2. sırada bitiren Sarı-lacivertliler, play-off çeyrek final etabında Petkimspor’u serilerde 2-0’la geçerek adını yarı finale yazdırmıştı.

BEŞİKTAŞ EMLAKJET 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Çıktığı son dört resmi müsabakadan da zaferle ayrılan Beşiktaş Emlakjet, yarı final ilk maçını da deplasmanda kazanıp seride avantajı yakalamayı hedefliyor.

Siyah-beyazlılar normal sezonda 51 puan toplayarak play-offlara 3. sıradan katılmış ve çeyrek finalde Manisa’yı içeride ve dışarıda mağlup yarı finale yükselen taraf olmuştu.