Geçtiğimiz hafta mevsim normallerinin üzerinde güneşli ve ılık bir havanın etkili olduğu Ankara’da, hafta başından itibaren daha serin bir havanın ve kapalı havanın etkisi altına girdi. Dün öğleden sonra kendini gösteren yağış, gece saatlere dek devam etti. Ve başkentliler 14 Şubat sabahına da sağanak yağmur eşliğinde uyandı.

Vatandaşlardan kimisi, şemsiye ile görüntülenirken kimi vatandaşlar da montlarının kapüşonları ile yağmurdan korunmaya çalıştı.

Sağanak4

Meteorolojiden edinilen bilgilere göre başkentte sağanak yağış, perşembe gününe kadar etkisini sürdürecek ve hava sıcaklıkları giderek düşecek. Bugün Ankara’da hava sıcaklığı 11 santigrat derece ölçülürken, yarın 6 santigrat dereceye kadar düşerek mevsim normallerinde seyredecek.

Moto Kuye

MOTO KURYELER SAĞANAK YAĞIŞTA MESAİYE DEVAM EDİYOR

Yoğun yağışta sipariş yetiştirmek için trafikte mücadele veren moto kuryeler, ıslanmak bir yana hayatlarını da tehlikeye atıyor. Kimi firmalar, moto kuryeleri tehlikeye atmamak adına zorlu hava koşullarında sipariş almasa da bir çok firma kar etmeyi insan hayatından önde tutuyor. 

Kaynak: Muhammed Ali YAHŞİ