Ziraat Türkiye Kupası’nda 2. tur heyecanı, yarın oynanacak 23 karşılaşma ile devam edecek. Ankara’dan dört takımın mücadele edeceği bu turda, kazananlar adını 3. tura yazdıracak.

ANKARA DEMİRSPOR MAZIDAĞI FOSFAT’I KONUK EDECEK

2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Ankara Demirspor, 3. Lig 2. Grupta mücadele veren Mardin ekibi ETİ GÜBRE Mazıdağı Fosfat Spor Kulübü ile saat 14.00’te TCDD Ankara Demirspor Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Bu sezon lige iyi bir başlangıç yapan başkent temsilcisi 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.

ÇANKAYA FK ERGENE DEPLASMANINDA

3. Lig 3. Grupta mücadele veren Çankaya FK,  3. Lig 1. Grupta bulunan Ergene Velimeşe ile saat 14.00’te Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek.

Ligdeki son iki maçından galibiyetle ayrılan Başkent temsilcisi, deplasmanda turu geçerek yakaladığı başarılı ivmeyi sürdürmeyi hedefliyor.

ETİMESGUT BELEDİYESPOR ŞIRNAK PETROL’Ü AĞIRLAYACAK

 3. Lig 2. Grupta bulunan Etimesgut Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Şırnak Petrol Spor ile saat 14.00’te Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda  karşılaşacak.

Son iki maçından bir beraberlik ve bir galibiyet elde eden Ankara temsilcisi, kendi evinde taraftarı önünde tur geçmek için sahaya çıkacak.

POLATLI 1926 ELAZIĞ’DA TUR ARAYACAK

3. Lig 2. Grupta yer alan Polatlı 1926, 3. Lig 1. Grupta mücadele veren 23 Elazığ FK ile saat 14.00’te Elazığ Doğukent Stadı’nda mücadele verecek.

Son üç maçında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Polatlı 1926, Elazığ’da galip gelerek kötü gidişata son vermek istiyor.

Muhabir: Muhammed Ali YAHŞİ