Spor

Başkent temsilcileri 7. haftayı farklı sonuçlarla tamamladı

Trendyol 1. Lig’in 7. haftasında başkent derbisinde gülen taraf Ankara Keçiörengücü olurken MKE Ankaragücü deplasmanda Teksüt Bandırmaspor’a mağlup oldu.

Başkent temsilcilerinden MKE Ankaragücü, Gençlerbirliği ve Ankara Keçiörengücü, ligin üçüncü haftasını tamamladı. Başkent derbisinde Keçiörengücü, Gençlerbirliği’ni tek golle geçti. Ankaragücü ise Bandırmaspor deplasmanından 2-0 mağlup ayrıldı.

KEÇİÖRENGÜCÜ BAŞKENT DERBİSİNİ DIOUF’UN GOLÜYLE KAZANDI

Başkent derbisinde Gençlerbirliği ile Keçiörengücü, Eryaman Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadelenin 43. dakikasında sol kanattan Uğur Kaan’ın kullandığı köşe vuruşunda Diof, yaptığı kafa vuruşuyla topu ağlara göndererek takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

Bu skorun ardından Keçiörengücü puanını 12’ye yükselterek haftayı 5. sırada tamamladı. Gençlerbirliği ise 11 puanla 9. sırada yer aldı.

ANKARAGÜCÜ DEPLASMANDA YİNE KAYBETTİ

Bu sezon 3. deplasman maçına Teksüt Bandırmaspor karşısında çıkan Ankaragücü, 37. ve 51. dakikada yediği gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu sezon dış sahada 3. kez kaybeden Sarı-Lacivertliler, haftayı 9 puanla 15. sırada kapattı.

Kendi evinde 2. galibiyetini alan Bandırmaspor ise 11 puanla 8. basamağa yükseldi.