Spor

Başkent takımlarından 15 Temmuz mesajları

Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında başkenti temsil eden takımlar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Farklı branşlarda Ankara’yı başarı ile temsil eden spor kulüplerinden yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajlarında birlik ve beraberliğin altı çizilerek gazilere sağlık, şehitlere rahmet dilendi.

İşte başkent takımlarının  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları:

MKE ANKARAGÜCÜ

Sarı-lacivertli ekibin 15 Temmuz mesajında şu ifadeler yer aldı, “#15Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıl dönümünde; milli irademizi kahramanca savunan aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyoruz.15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutlu olsun.”

GENÇLERBİRLİĞİ 

Kırmızı-karaların 15 Temmuz mesajında şu ifadelere yer verildi, “15 Temmuz 2016’da demokrasimizi hedef alarak, milli birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlerin gerçekleştirdiği hain darbe girişiminde, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor; gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.”

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ

Keçiörengücü’nün 15 Temmuz paylaşımında, “Hain darbe girişiminde canları pahasına vatanımızı savunan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, kahraman milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutlarız” denildi.

TÜRK TELEKOM BASKETBOL

Süper Lig’in tek başkent temsilcisi Türk Telekom’un 15 Temmuz mesajında, “Sevgisinden, saygısından eğilen ama millet idaresine el uzatılınca asla boyun eğmeyen 15 Temmuz şehitlerimize saygıyla.” ifadeleri kullanıldı. 

OGM ORMANSPOR

Kadın Basketbol Süper Ligi’nin başkent ekiplerinden OGM Ormanspor’un 15 Temmuz mesajında, “15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti’ne kast edenlerin hain planına, canını siper ederek karşı koyan Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sıhhat diliyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü saygı ve minnetle anıyoruz” denildi.

NESİBE AYDIN GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 

Kadın Basketbol Süper Ligi’nde Ankara’yı temsil eden Nesibe Aydın, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun yazılı görsel paylaşımında bulundu.

BOTAŞ SPOR KULÜBÜ

Botaş Spor Kulübü, 15 Temmuz mesajında, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz gerektiğinde canını vatan için feda edebileceğini 15 Temmuz'da bir kez daha göstermiştir. Şehitlerimizi rahmet, başta Kulüp Başkanımız Sayın Dr. Kerim TAŞKIRAN olmak üzere gazilerimizi minnetle anıyoruz. Yüce milletimiz var olsun, demokrasi zaferimiz kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.

ZEREN SPOR KULÜBÜ

Sultanlar Ligi’nin tek başkent temsilcisi Zeren Spor’un 15 Temmuz mesajında, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün yıl dönümünde, tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” denildi.

PTT SPOR KULÜBÜ

KFC 1. Lig ekiplerinden PTT’den yayınlanan 15 Temmuz mesajında, “Milletimizin bağımsızlığı, geleceği ve demokrasisi için ortaya koyduğu kahramanca mücadelenin 8. yıl dönümünde; şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadeleri yer aldı.