Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu hikayeleriyle sahnelere geri dönüyor. 'Ata Demirer Gazinosu' 12 Şubat Salı günü saat 21:00'da Congresium Ankara'da.

Ata Demirer’e sahnede yine usta müzisyen Taşkın Sabah yönetiminde ki orkestra eşlik ediyor. Stand-up, film, albüm ve dizi projeleri ile ilklerin öncüsü olan Ata Demirer’den izleyicisine müjde. Komedi Gazinosu formatını günümüzde ilk kez sahnelere taşıyan, mizahın yıldız ismi Ata Demirer, Türk sanat müziğinden operaya, türkülerden pop müziğine, tavernadan arabeske kadar geniş bir repertuvar ve kahkaha dolu stand-up gösterisiyle 'Ata Demirer Gazinosu' seyirciyle buluşuyor.

Ata Demirer, şakalarıyla seyirciye kahkahalar attıracak, bir yandan da özenle seçilmiş repertuvarı ile unutulmaz bir müzik şöleni yaşatacak.

ATA DEMİRER GAZİNOSU İLE MÜZİK TÜRLERİ ARASI YOLCULUK

Geçtiğimiz yıl yayınlanan Bursa Bülbülü soundtrack albümüyle radyolarda en çok çalan, dillere pelesenk olan şarkılarıyla müzik listelerinde de 1 numaraya yerleşen Demirer, ‘Ata Demirer Gazinosu’da; geniş bir repertuvardan oluşan setlisti ile seyircisini her şarkıda müzik türleri arasında yolculuğa çıkaracak.

Muhabir: İrem AKBAY