Kültür-Sanat

Asil'den kırmızı kar

Asil Slang, yeni albümü “Kırmızı” Kar’ı dinleyiciyle buluşturmaya hazırlanıyor. 24 Kasım’da Sony Music etiketiyle yayınlanacak albüm, sekiz şarkıdan oluşuyor.

Albümde tüm şarkıların prodüktörlüğünü afro sound’larıyla bilinen Davinci üstlendi. Kongo’lu bir prodüktör olan Davinci ile Asil Slang’in iş birliği, aynı zamanda Kongo- Sulukule sentezi de oluşturuyor.
“Kırmızı Kar” albümü genel anlamda imkansız görünen insanların, birlikteliklerin, aşkların duygusal anlamda ne derece arzuyla ve yoğun hissedildiğini aktarıyor. Albümün ismi de tam olarak buradan geliyor. Asil Slang anlatıyor: “Anneannemden sıklıkla duyduğum ve hafızama kazıdığım bir isim bu; Kırmızı Kar. Çokça hayal edilip, istenen fakat gerçeğe dönüşmesi imkansız olan arzuları tanımlıyor.”
“Hop Dedim” şarkısıyla albümü müjdeleyen Asil Slang, “Alacağım Var”, “Zor”, “Kırmızı Kar”, “Yorgun”, “Zorunda Mı?”, “Drama” ve “Girdap” ile de dikkatleri üzerine çekecek. Asil Slang’in sekiz şarkıdan oluşan albümü “Kırmızı Kar” 24 Kasım’da tüm dijital platformlarda yayında.