Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın yoğun talep üzerine yakın zamanda sayılarını artırdığı Anne Çocuk Oyun Evleri, 3 ile 6 yaş arası çocukların anneleriyle birlikte keyifli vakit geçirmesi ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla hizmet veriyor. Her gün birbirinden çeşitli etkinliklerin, oyunların ve programların yer aldığı Anne Çocuk Oyun Evleri bu hafta yine çok renkli.

90’LAR PARTİSİYLE GEÇMİŞE YOLCULUK

Ertuğrulgazi Anne Çocuk Oyun Evinde bu hafta çocuklar “90’lar Partisi” ile geçmişe yolculuk yaptı. Dönem kıyafetleri giyildi, 90’ları simgeleyen çeşitli resimlerle etkinlik alanı süslendi. Dönemin ünlü şarkıları eşliğinde eğlenceli dakikalar geçiren minikler bir de 90’lar panosu önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

SAĞLIK HAFTASI UNUTULMADI

Tilkiyi kaju ile besledi Tilkiyi kaju ile besledi

Belirli gün ve haftaların atlanmadığı Anne Çocuk Oyun Evlerinde “Sağlık Haftası” kutlandı. Çocuklar anneleriyle birlikte Sağlık Haftası çiçeği boyama ve kesme çalışması yaparak hem keyifli vakit geçirdi hem de Sağlık Haftası’nın anlamı üzerine sohbetler etti. Bunun yanında hem çocuklar hem de anneleri sağlıklı beslenme konusunda bilgilendirildi.

Ertuğrul Gazi, Temelli, Yenikent, Evliya Çelebi, Yavuz Sultan Selim ve Plevne mahallelerindeki oyun evleri, haftanın altı günü minik ziyaretçilerini ve annelerini ağırlıyor.

Kaynak: Haber Merkezi