Ahilik ilkelerini tanıtmak ve yaşatmak amacıyla bu yıl Ahilik Haftası'nın 37'ncisinin düzenlendiğini belirten ANKESOB Başkanı Hüseyin Ar, Ahilik kültürünün kadim geçmişine vurgu yaparak, Ahiliğin, ticaret ile ahlakı buluşturan bir düzen içerisinde esnaf ve sanatkar dayanışması ve yardımlaşmasını esas aldığını kaydetti.

Ar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, hem  37. Ahilik Haftası Kutlama Tören programına Büyükşehir Belediyesi olarak sağlanan destekten dolayı hem de  bugüne kadar Ankara'da esnaf ve sanatkarın sorun ve taleplerine çözüm odaklı yaklaşımında dolayı teşekkür etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Ahilik Haftası vesilesiyle ANKESOB heyetinin gerçekleştirdiği anlamlı ziyaret için teşekkür ederek, Ankara'da esnaf ve sanatkarların her zaman yanlarında olduklarını, talepler doğrultusunda ve imkanları ölçüsünde destekte bulunmaya devam edeceklerini kaydetti.

Yavaş, "Sizlerin nezdinde tüm esnaf ve sanatkarlarımızın Ahilik Haftasını tebrik ediyorum. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun." dedi

Kaynak: Bülten