Malatya'da, sabah saatlerinde 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Merkez üssü Kale ilçesi olan deprem, birçok ilde hissedildi. 3 binada kısmi çökme meydana gelirken can kaybı olmadığı açıklandı. Korkutan depremin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Belediye başkanlarının X hesabında yayımlanan mesajlarda şu ifadelere yer verildi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş

Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kötü bir haber almamayı temenni ediyorum. Geçmiş olsun Malatya.

Keçiöen Belediye Başkanı Dr Mesut Özarslan

Malatya’da meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.  Can kaybı yada yaralı olmamasını temenni ediyoruz. Dualarımız sizlerle.” 

Elmadağ Başkanı Adem Barış Aşkın

Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Herhangi bir olumsuz haber almamayı ümit ediyorum.

#Geçmişolsun Malatya

Beypazarı Belediye Başkanı Dr Özer Kasap

Malatya ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybı ve olumsuz bir haberin yaşanmamasını temenni ediyorum. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan

Geçmiş olsun...

Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen #deprem sebebiyle bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten korusun. 

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya

Malatya, Elazığ ve Şanlıurfa’da üç farklı binada kısmi çökmelere sebebiyet veren 5.9 şiddetindeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah (C.C.) beterinden korusun, tekrarını yaşatmasın.

Altondağ Belediye Başkanı Dr Veysel Tiryaki

#Malatya'nın Kale ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir kayıp yaşanmamasını canı gönülden temenni ediyorum. Rabbim ülkemizi tüm afetlerden muhafaza eylesin İnşallah.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin

 

 

Pursaklar Belediye Başkan Ertuğrul Çetin

#Malatya Kale ilçesinde meydana gelen ve birçok ilimizde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi, milletimizi tüm afetlerden korusun.

#deprem

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu

Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir can kaybı olmamasını temenni ediyorum.

Geçmiş olsun Malatya!

Kalecik Belediye Başkanı Satılmış Karakoç

Malatya’da meydana gelen depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Can kaybı ve yaralanma olmamasını temenni ediyorum.

Geçmiş olsun Malatya.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar

Malatya’da meydana gelen, çevre illerden de hissedilen 5.9 büyüklüğündeki depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, herhangi bir olumsuz haber almamayı temenni ediyorum. #deprem

Fotoğraf: AA

Muhabir: İrem AKBAY