Ankaragücü ile Hatayspor Trendyol Süper Lig’in 17. hafta maçında Eryaman Stadı’nda karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadele beIN Spor 2 kanalından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı  Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar,  Mehmet Akıncık üçlüsü yönetecek. 

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca’nın maç sonunda Halil Umut Meler’e yaptığı yumruklu saldırının ardından PFDK tarafından Ankaragücü’ne verilen 5 maçlık seyircisiz oynama cezası gereği müsabaka boş tribünlere karşı oynanacak.

ANKARAGÜCÜ 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Trendyol Süper Ligi’nde çıktığı son dört maçta 2 galibiyet 2 beraberlik alan Ankaragücü topladığı 18 puanla 11. sırada yer alıyor. Sarı-lacivertlilerin kadrosunda uyluk sakatlığı bulunan Tolga Ciğerci dışında eksik bulunmuyor. 

HATAYSPOR’UN DEPLASMANDA YÜZÜ GÜLMÜYOR

Hatayspor, Trendyol Süper Ligi’nde çıktığı son üç deplasman maçında sırasıyla Samsunspor’a ve İstanbulspor’a 2-1, Başakşehir’e ise 1-0 kaybetti. Volkan Demirel’in öğrencileri 3 maçlık deplasman kabusunu Ankara’da sonlandırmak istiyor.

Hatayspor’da sakatlıkları bulunan Mehdi Boudjemaa ve Kamil Çörekçi’nin bu maçta oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

ESKİ TAKIM ARKADAŞLARI KARŞI KARŞIYA

2008-2012, 2013-2015 ve 2019-2020 yılları arasında birlikte Fenerbahçe forması giyen Emre Belezoğlu ile Volkan Demirel bu maçta rakip takım teknik direktörleri olarak saha kenarında oyuncularına direktif verecek. 

Kaynak: Muhammed Ali YAHŞİ