AnTiYap ve Çankaya Belediyesi işbirliğiyle yapılacak olan 'Veee Perde' etkinliği 29 Eylül 2024 Pazar günü 12.00-18.00 saatleri arasında Ankara’nın simge alanlarından Kuğulu Park’ta gerçekleşecek.


AnTiYap üyesi 19 özel tiyatronun sezon oyunlarından kısa birer bölümünü tanıtım amaçlı sergileyeceği etkinlikte Ankaralı Tiyatrocular, Ankaralı çocuk ve yetişkin izleyicileriyle buluşarak yeni sezonu selamlayacak. Etkinlikte 8 çocuk oyunu, 11 yetişkin oyunu ve 1 dans grubu yer alacak.
AnTiYap Başkanı Ali Nihat Yavşan etkinlikle ilgili açıklamasında “Ankaralılara, yerli ve yabancı yazarların, çocuk ve yetişkin oyunlarından tadımlık gösteriler sunacağız. Bu etkinlikte seyirciler, sezonda oynanacak oyunları tanıyacak ve gidecekleri oyunları seçebilecekler. Önümüzdeki yıllarda etkinliğimize Ankara’nın tüm tiyatrolarını katmaya çalışacağız. Veee Perde etkinliği Ankara’nın Tiyatro Menüsü olacak. Ankara’nın tüm tiyatro tutkunlarını ve meraklılarını 29 Eylül 2024 Veee Perde etkinliğine ve kentin tiyatrolarıyla dayanışma içinde olmaya davet ediyorum” dedi. 

Muhabir: Nursel Dilek MANAVBAŞI