Nursel DİLEK MANAVBAŞI

Ankara HiltonSA Oteli Genel Müdürü Cemal Hoşgül, otelin 35. yıl kutlaması kapsamında düzenlenen gecede yaptığı konuşmada, otelin kuruluşundan bugüne kadarki yolculuğunu anlattı. Hoşgül, konuşmasında şunları söyledi: “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ankara Hilton Oteli’nin 35. yılını kutlamak için bir araya geldik. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum."

Hoşgül, Ankara HiltonSA Oteli’nin kurulduğu günden bu yana, başta Sabancı Holding olmak üzere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür etti. Ankara'nın en önemli turizm ve iş merkezlerinden biri haline gelen Hilton’un 35 yıllık yolculuğunda, ‘Sadece konuklarımızı ağırlamakla kalmadık, aynı zamanda aile birleşimi ve dostlukların oluştuğu bir ev olduk’ diyerek duygularını ifade etti. Hoşgül: “Bu nedenle, burada sadece bir otel değil, aynı zamanda bir aileyiz. Bu başarıda, değerli takım arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızın özverili çalışmasının büyük payı var. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu unutulmaz anların seneler boyu sürmesini temenni ediyorum."

Kokteyl ve resepsiyon ile başlayan kutlama sonrasında gerçekleşen dans gösterisi ve seslendirilen şarkılar ile konuklar muhteşem bir gece yaşadı.

Editör: Ezgi Bardakçı