Yerel Haberler

2. Küçükçekmece Kitap Günleri 28 Eylül’de başlayacak

Küçükçekmece Belediyesi, tarafında düzenlenecek olan ‘2. Küçükçekmece Kitap Günleri’, 28 Eylül -6 Ekim tarihleri arasında Sefaköy Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilecek.

Yayıncılar Kooperatifi (YAYKOOP) işbirliğiyle gerçekleştirilecek Kitap Günleri, “Küçükçekmece’de Kitap, Kitapta Hayat Var” sloganıyla düzenlenecek. Onur konuğu Toplumbilimci, Akademisyen Emre Kongar’ın açılış oturumuyla başlayacak Küçükçekmece Kitap Günleri, 50’ye yakın yazarı ağırlayacak.

50’YE YAKIN YAZAR, OKUYUCUSUYLA BULUŞACAK

Alanında usta isimlerin okuyucuyla buluşacağı Kitap Günleri’ne bu yıl; İlber Ortaylı, Emre Kongar, Merdan Yanardağ, Serhan Kansu, Murat Menteş, Veli Ağbaba, Tansu Özcan, Serhan Asker, Barış İnce, Adnan Özyalçıner, Şeyhmus Diken, Mehmet Erte, Betül Kanbolat, Zülal Kalkandelen gibi yazarlar konuk olacak. Ayrıca fuara genç yazarlar, akademisyenler, kültür ve sanat dünyasının önemli isimleri de katılacak.

YÜZBİNLERCE KİTAP, ONLARCA SEÇKİN YAYINEVİ YER ALACAK

7’den 70’e her yaş için uygun söyleşi ve atölyelerin gerçekleştirileceği Kitap Günleri’nde çocuklar için animasyon ve oyunlar üzerine atölyeler de düzenlenecek. Yüzbinlerce kitap, onlarca seçkin yayınevi, sevilen yazarların söyleşileri ve imza günlerinin yer alacağı Küçükçekmece Kitap Günleri’nde, kitap meraklıları, sevdikleri kitapları indirimli alma imkânı da bulacak. Küçükçekmece Kitap Günleri, 9 gün boyunca 10.00- 21.00 saatleri arasında ziyaretçilerine açık olacak.