MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin genel merkezinde düzenlendiği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Bahçeli 154 ismin listelerinde olduğunu söyleyerek hukuk önünde hesaplasacaklarına dikkat çekerek şunları söyledi: "Bazı çevreler MHP’ye karşı çok büyük haksızlıklar, iftiralarda bulunmuşlardır. Bunların toplamı 154 kişidir. MHP olarak basın mensupları olan değerli kardeşlerime bu gerçeği hatırlatmak istiyorum. Sizlerle çok zaman beraber oluyoruz. Televizyonlarda ayrıldığımız şahsiyetler var. Onları kabul etmekte zorlanıyoruz. Ama yakın takip altındayız. Şu görmüş olduğunuz liste kimin hangi gün, hangi saatte, hangi programda, nasıl, kimlerle konuştuklarının, MHP’ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bu dosya elimizdedir. Günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir. Eylem hukuki nitelikli olacaktır. Bizi hedef gösteriyorlar saçmalığından da korkaklığından da kendilerini kurtarsınlar. Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız."

TÜRK MİLETİ HAYVANLARI DOST KABUL EDER

MHP lideri Devlet Bahçeli mecliste görüşülen hayvan hakları yasasıyla ilgili ise 'Türk milleti hayvanları sever, köpekleri dost kabul eder. Köpeklere karşı uygulanacak her türlü yanlışın karşısında durur. MHP de üzerine düşeni yapacaktır. Köpekleri dost olanlar, sokaklara dökülerek köpekleri taşlamaya devam etmesinler.' şeklinde konuştu.

ÖZEL'E TEPKİ

MHP lideri açıklamasında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de tepki gösterdi. Bahçeli, “CHP Genel Başkanı’nın ‘Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa onlar eşit hissedene kadar hep birlikte mücadeleye devam edeceğiz’ açıklaması yakından tanıdığımız bölücü bir ağızdır.” dedi.
ABD Başkanı Joe Biden’ın başkanlık seçimi yarışından çekilmesini de değerlendiren Bahçeli, “Muhalefetin umut bağladığı, bölücülerin ve teröristlerin kukla olarak hizmet ettiği Joe Biden’ın başkanlık yarışından çekilmesi etkileri olacak bir gelişmedir. Sayın Cumhurbaşkanımız ve iktidarını devirme planları yapanların kendileri tasfiye olmaktadır.” dedi. 

Muhabir: Nursel Dilek MANAVBAŞI